کد خبر 34948
۱۳۹۳/۰۹/۰۵ ۱۱:۲۵

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی دی ماه اعلام شد

ساعت24- رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: بر اساس جدول زمان بندی امتحانات نهایی از شش تا ۲۴ دی‌ماه برگزار خواهد شد.
عبدالرسول عمادی درباره زمان برگزاری امتحانات نهایی دی‌ماه مدارس عنوان کرد: برنامه امتحان نهایی دی‌ماه برای دانش آموزان مقطع نظری، فنی و حرفه‌ای در پایه سوم و پیش دانشگاهی اعلام شده است.
وی افزود:‌ بر اساس این جدول زمان بندی، امتحانات نهایی از شش تا ۲۴ دی‌ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش ساعت24 به نقل از ايسنا رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش همچنین با بیان اینکه امتحانات نهایی نیم‌سال دوم نیز از اول تا آخر خرداد برنامه‌ریزی شده است گفت: تلاش می‌کنیم امتحانات نهایی به گونه‌ای برگزار شود که قبل از کنکور سراسری به اتمام برسد.
عمادی در پاسخ به این پرسش که داوطلبان آزاد از چه زمانی می‌توانند برای ثبت نام دروس باقی مانده و شرکت در آزمون‌ها ثبت نام کنند؟ اظهار کرد: داوطلبان آزاد می‌توانند برای ثبت‌نام دروس خود از اکنون به مدارس بزرگسالان مراجعه کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک