کد خبر 351203
۱۳۹۷/۰۲/۱۶ ۱۰:۰۲

پانادیچ دستیار برانکو میشود؟

ساعت24-احتمال بازگشت مربی کروات به پرسپولیس وجود دارد.
آندره پانادیچ که در نیم فصل گذشته به کادرفنی تیم پدیده خراسان اضافه شده بود، قراردادش با این باشگاه به پایان رسیده است و احتمال اینکه در فصل آینده در لیگ ایران به فعالیت خود ادامه دهد زیاد است.

رضا مهاجری در صورت ماندن در پدیده مشتاق است تا همکاری‌اش را با پانادیچ ادامه دهد. از طرفی علی کریمی هم بدش نمی‌آید در صورت ادامه کار در تیم سپیدرود این مربی کروات را در کنار خود ببیند. او پیش از این به پانادیچ پیشنهاد همکاری داده بود.

با رفتن سرتن چوک از کادرفنی پرسپولیس این تیم از نظر تاکتیکی افت کرد و با توجه به این قضیه احتمال اینکه برانکو مجدد به آندره پانادیچ پیشنهاد همکاری دهد وجود دارد. مخصوصا اینکه این دو قبلا با هم همکار بودند و پرسپولیس نیز در آن مقطع به مراتب بهتر از هر زمان دیگری در مقطعی که برانکو سرمربی بوده، بازی می‌کرد. به نوشته تسنیم، ضمن اینکه قرارداد زلاتکو ایوانکوویچ با پرسپولیس هم به زودی و بعد از بازی برگشت سرخپوشان با الجزیره به اتمام می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک