کد خبر 351758
۱۳۹۷/۰۲/۱۷ ۲۲:۵۷

آیت الله ایمانی دارفانی را وداع گفت

ساعت 24- آیت الله اسد الله ایمانی نماینده سابق ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز به دلیل بیماری دار فانی را وداع گفت.
آیت الله ایمانی دارفانی را وداع گفت
style="text-align:justify"> آیت الله اسد الله ایمانی متولد ۱۳۲۶ در شهرستان کازرون بود پدر او محمد صادق ایمانی از علما و متدین منطقه که به رغم داشتن تحصیلات حوزوی به کار بزازی مشغول بود.

جد آیت الله ایمانی نیز به دلیل داشتن علوم دینی فراوان به کربلایی مقدس شهرت داشت.

اسد الله ایمانی دوران ابتدایی و ۳ سال اول دروس حوزوی را در کازرون پشت سر گذاشت و سپس به قم رفت و در محضر علمای بزرگ مشغول به تحصیل شد.

وی در حوزه علمیه قم، کازرون و بوشهر تدریس کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در دانشگاه شیراز مشغول به تدریس شد.

آیت الله ایمانی با حکم امام(ره) در سال ۱۳۵۸ به عنوان نماینده ایشان و امام جمعه کازرون تا سال ۱۳۸۰ مشغول به فعالیت بود.

در سال ۸۰ نیز با حکم مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر معرفی شد.

وی در بهمن سال ۱۳۸۷ نیز به عنوان نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز معرفی شد.

مرحوم آیت الله اسدالله ایمانی به دلیل بیماری در اردیبهشت سال جاری استعفای خود را از نمایندگی ولی فقیه در فارس و امامت جمعه شیراز اعلام کرده بود و از چندی پیش در بیمارستان بستری شده بود.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک