رهبر جدید کاتالونیا انتخاب شد
ساعت 24- پارلمان کاتالونیا در جلسه امروز (دوشنبه) خود «یواخیم تورا» را به عنوان رهبر جدید این منطقه خودمختار انتخاب کرد.
style="text-align:justify"> یواخیم تورا عضو پارلمان کاتالونیا، وکیل و روزنامهنگار است که در لابیگری در حمایت از جدایی کاتالونیا فعالیت کرده است. طبق اعلام وبسایت پارلمان کاتالونیا، او کتابهای متعددی را در زمینه تاریخ این منطقه منتشر کرده است.
به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، کارلس پوجدمون، رهبر سابق کاتالونیا که پس از برکناری به بلژیک گریخت، پیشتر در ویدئویی که در یوتیوب منتشر کرد، تورا را به عنوان نامزد مورد حمایت خود معرفی کرد. پوجدمون در سخنان خود گفت: گروه ما یواخیم تورا، عضو پارلمان را برای ریاست دولت کاتالونیا معرفی میکند تا طی روزهای آینده این مسئولیت را بر عهده بگیرد و فورا دولت تشکیل شود.
ایسنا