کد خبر 355137
۱۳۹۷/۰۲/۳۰ ۱۰:۳۹

ساعت پرواز تیم ملی به ترکیه مشخص شد

ساعت24-ملی پوشان کشورمان فردا برای حضور در اردوی تدارکاتی اروپا پیش از جام جهانی راهی ترکیه می شوند.
تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته در دیداری تدارکاتی توانست با تک گل روزبه چشمیازبکستان را شکست دهد.

قرار است اعضای تیم ملی عصر امروز با حس روحانی رئیس جمهور دیدار کنند و همچنین شرکت در مراسم بدرقه از دیگر برنامه های امروز شاگردان کی روش است.

قرار است ملی پوشان ساعت 9:30 صبح فردا(دوشنبه) برای حضور در اردوی تدارکاتی پیش از حضور در روسیه راهی ترکیه شوند.

طبق تصمیم گرفته شده ملی پوشان هشت روز در ترکیه حضور خواهند داشت و ضمن برگزاری یک دیدار دوستانه با تیم میزبان تمرینات آماده سازی شان را هم در این کشور زیر نظر کادر فنی تیم ملی پیگیری خواهند کرد. البته قرار شده رامین رضائیان، سامان قدوس، مسعود شجاعی و سامان قدوس هم در این اردو به سایر نفرات ملی پوش اضافه شوند.

گفتنی است ملی پوشان کشورمان روز هفتم خرداد در دیداری دوستانه، در ورزشگاه فاتح تریم استانبول رودروی ترکیه میزبان قرار می گیرند.

همچنین ملی پوشان پس از برگزاری این دیدار برای برگزاری بازی با تیم ملی یونان که در تاریخ 12 خرداد انجام می شود به این کشور سفر می کنند.

شاگردان کی روش روز 25 خرداد، در نخستین دیدارشان در جام جهانی 2018 روسیه در ورزشگاه سن پترزبورگ به مصاف مراکش قهرمان آفریقا می روند.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک