کد خبر 361811
۱۳۹۷/۰۳/۲۲ ۱۰:۳۷

بازگشت دو بازیکن قرضی به استقلال

ساعت24-دو بازیکن جوان و قرضی استقلال به این تیم با شروع فصل بازگشتند.
استقلالی ها قرار است تمرینات خود را از 4 تیرماه آغاز کنند و به دنبال آغاز کار با حداکثر بازیکنان موجود هستند.


سجاد آقایی و سینا خادم پور دو بازیکن قرضی فصل گذشته استقلال که در تیم های آلومینیوم اراک و نفت تهران حضور داشتند، در ابتدای فصل به تمرینات استقلال باز خواهند گشت.


آقایی بعد از پایان لیگ یک مدتی با استقلال تمرین کرد و سابقه همکاری کوتاه مدت با شفر را دارد و خادم پور نیز که ابتدای فصل گذشته با کش و قوس زیادی به استقلال پیوسته بود، قرار است به تمرینات استقلال بازگردد.


با اضافه شدن این دو بازیکن و 8 بازیکن جدید، آبی ها برای آغاز تمرینات خود حداقل 10 بازیکن جوان را در اختیار دارند تا در کنار بازیکنان اصلی، به استقبال پیش فصل بروند. به نوشته ورزش سه، میعاد یزدانی دیگر بازیکن قرضی استقلال بود که شفر هنوز درباره این بازیکن تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک