کد خبر 36423
۱۳۹۳/۰۹/۱۶ ۱۲:۳۶

دریافت حق بیمه اضافه برای مسکن مهر

ساعت24- مجری ویژه و قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر گفت: بر اساس مصوبه دولت حق بیمه برای هر متر واحد مسکن مهر فقط 5200 تومان در نظر گرفته شده و اخذ هر گونه مبلغ اضافه، خلاف مصوبه دولت است.
قائم مقام وزیر در طرح مسکن مهر در گفتگویی ، درباره مشکل بیمه در پروژه‌های مسکن مهر اظهار کرد: براساس مصوبه دولت برای هر متر ۵۲۰۰ تومان حق بیمه در نظر گرفته شده که متأسفانه علیرغم دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آقای نوربخش، رئیس سازمان تأمین اجتماعی مدیران استانی تأمین اجتماعی سلیقه‌ای عمل می‌کنند و اعداد متفاوتی تا سقف ۲۲ هزار تومان هم از متقاضیان گرفته اند.

مهر آبادی تاکید کرد: این امر مخالف مصوبه دولت است و شایسته است مدیران استانی به مصوبه دولت و دستور مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عمل کنند.

وی با بیان این‌که پیگیری‌هایی توسط وزیرراه و شهرسازی در این زمینه صورت گرفته افزود: مقام عالی وزارت تأکید دارند که فقط متری ۵۲۰۰ تومان که مصوبه دولت بوده و ابطال هم نشده اخذ شود و نه بیشتر و ظرف ۲۰ روز هم برابر مصوبه باید مفاصا حساب ارائه شود.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا ،مهرآبادی با اشاره به اینکه ‌مشکلاتی در زمینه مالیات این واحدها وجود داشته که خوشبختانه تا ۹۵ درصد حل شده گفت: از معاون وزیر و رئیس سازمان امور مالیاتی تشکر می کنم که همکاری بسیار خوبی در این زمینه به عمل آورده و در حال حاضر در یک یا دو استان مشکلاتی وجود دارد،که آنرا هم با کمک آقای عسگری حل خواهیم کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک