کد خبر 36618
۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۹:۴۵

افزایش آزار جنسی در ارتش آمریکا

ساعت 24- به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، تعداد افرادی که آزارهای جنسی را به مقامات ارتش گزارش داده‌اند از ۵۵۱۸ تن در سال گذشته به ۵۹۸۳تن در سال میلادی جاری افزایش یافته است.
اصلی‌ترین مشکل در مساله آزار جنسی در ارتش آمریکا این است که وزارت دفاع فکر می‌کند از آنجایی که تعداد تجاوزات و آزارهای جنسی از ۲۶ هزار در سال ۲۰۱۲ میلادی به ۱۹ هزار در سال ۲۰۱۴ میلادی کاهش یافته، پس این مشکل حل شده اما ناکامی پنتاگون و کنگره در حل این مشکل کاملا آشکار است.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، تعداد افرادی که آزارهای جنسی را به مقامات ارتش گزارش داده‌اند از ۵۵۱۸ تن در سال گذشته به ۵۹۸۳تن در سال میلادی جاری افزایش یافته است.

پنتاگون می‌گوید: در حقیقت در این مساله اغراق شده است چرا که تعداد کل آزارهای جنسی بسیار زیاد و تعداد گزارش‌ها درباره این آزارهای جنسی بسیار پایین است. تنها تعداد اندکی از افرادی که آزارهای جنسی را تجربه کرده‌اند، این رویدادها را گزارش داده‌اند و حتی در میان آن تعداد بسیار کمتری به سیستم قضایی‌ برای بررسی شکایتشان اطمینان داشته‌اند. طبق معمول تنها اندکی از این شکایت‌ها منجر به محکومیت فرد متجاوز شده است.

یکی از تاسف‌بار ترین داده‌ها این است که نزدیک به دو سوم از افرادی که درباره آزارهای جنسی گزارش داده‌اند گفته‌اند که در پی این عملشان نوعی اقدام تلافی‌جویانه را نیز تجربه کرده‌اند. این در حالی است که قانون جدیدی تصویب شده که براساس آن تلافی یک جرم قابل تنبیه مطرح شده است.به گزارش ساعت 24 به نقل از ايسنا، براساس قوانین نظامی، فرماندهان و کارشناسان حقوقی اندکی این قدرت را دارند تا تصمیم بگیرند که کدام پرونده آزار جنسی مورد تحقیق قرار گیرد و به دادگاه‌های نظامی فرستاده شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک