کد خبر 367414
۱۳۹۷/۰۴/۱۱ ۱۷:۵۶

آتش سوزی گسترده در کارخانه مواد شیمیایی/ ۲۹ نفر مصدوم شدند

ساعت 24- سخنگوی سازمان آتش نشانی از آتش سوزی گسترده در یک کارخانه مواد شیمیایی خبرداد.
آتش سوزی گسترده در کارخانه مواد شیمیایی/ ۲۹ نفر مصدوم شدند
style="text-align:justify">از آتش سوزی گسترده در کارخانه مواد شیمیایی واقع در ۱۸ کیلومتری جاده کرج خبرداد و گفت: تاکنون چند ایستگاه آتش نشانی برای اطفای حریق اعزام شده‌اند.

وی ادامه داد: با حضور ۷ ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه مشاهده شد سوله ای به وسعت ۲ هزار متر دچار حریق شده است.

ملکی گفت شدت آتش سوزی در حدی بود که از فاصله نزدیک نمی توانستیم نسبت به اطفای حریق اقدام کنیم.کل مجموعه شعله‌ور بود و خودروهایی نیز دچار حریق شده بودند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران با اشاره به اینکه اطفای حریق همچنان ادامه دارد گفت: هنوز اطلاع دقیقی از تعداد کشته شدگان و مصدومین نداریم.

همچنین مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در این زمینه گفت: در ساعت ۱۵ یک حریق در سوله‌ای واقع در جاده مخصوص به سمت کرج کیلومتر ۱۸ جنب نساجی هلال احمر گزارش شد که بلافاصله هفت دستگاه آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه بالگرد به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه ۲۹ نفر مصدوم شدند که ۴ نفر آنها به بیمارستان منتقل و سایرین در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند.

وی افزود: ۲ نفر از مصدومان منتقل شده آتش نشان و ۲ نفر کارگر سوله بودند.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک