کد خبر 36838
۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۴:۱۲
مجلس تصویب کرد:

دو درصد بودجه عمومی برای تقویت بنیه دفاعی

ساعت24- نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند حداقل دو درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را برای برنامه های تقویت بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالانه منظور کند.
نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی به ادامه بررسی مواد ارجاعی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت پرداختند و موادی از این طرح را تصویب کردند.

براساس ماده الحاقی ۴۵ که به تصویب مجلس رسید دولت مکلف است حداقل دو درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را برای برنامه های تقویت بنیه دفاعی و لوایح بودجه سالانه منظور کند.

همچنین دولت موظف است برای تامین سامانه های راداری و کمک ناوبری مدافعان هوایی پایگاه پدافند هوایی مهاجمان ۱۰ درصد از درآمد حاصل از عوارض عبور هواپیماهای غیرنظامی و ۵۰ درصد درآمد حاصل از عبور هواپیماهای نظامی را که درامد حاصل از ترانزیت هوایی است به حساب اعتباری ۱۱۲۰۰۰ ارتش واریز کنند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایرنا، دولت موظف است بدهی خود به تمام بازنشستگان نیروهای مسلح را با احتساب ما به التفاوت آن هر سال در بودجه سنواتی پیش بینی کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک