واکنش لژیونرهای ایرانی به حضور در تیم الاهلی
وی افزود: خیلی خوشحالم که در قطر و تیم الاهلی بازی خواهم کرد. به تعامل بسیار خوبی با سایر بازیکنان تیم الاهلی دست پیدا کردم و میل زیادی برای موفقیت داریم. میخواهیم هوادارانی را خوشحال کنیم که عاشق الاهلی هستند.
امید ابراهیمی در خاتمه اظهار داشت: فقط به کسب بهترین نتایج با تیم الاهلی فکر میکنم و آماده کمک هستم. در اردوی تیم الاهلی در عمان نیز به آمادگی کاملی رسیدم.
همچنین محمدرضا خانزاده هم که در نشست خبری معارفه حضور داشت درباره این اتفاق گفت: خوشحالم در تیمی بازی میکنم که مدافعان قدرتمند فوتبال ایران همانند سیدجلال حسینی و پژمان منتظری در آن حضور داشتند. همچنین عبدالعلی چنگیز 3 دهه پیش برای تیم الاهلی افتخارآفرینی کرد.
مدافع تیم الاهلی ادامه داد: افتخار میکنم که پیراهن تیم الاهلی را بر تن دارم و میخواهم گامهای قدرتمند مدافعان ایرانی پیشین این تیم را دنبال کنم. لیگ ستارگان قطر آسان نخواهد بود اما به دنبال ارائه بهترین نمایش و کسب موفقیت برای تیم الاهلی هستم.
خبرآنلاین