کد خبر 375679
۱۳۹۷/۰۵/۱۳ ۰۷:۲۷

ویروس در بدن افراد چاق بیشتر میماند

ساعت24 -افرادی با شاخص توده بدنی ۳۰ و یا بیشتر در طبقه بندی افراد چاق قرار می‌گیرند و در معرض خطر بیشتر بیماری ذات الریه و مرگ هستند.
ویروس در بدن افراد چاق بیشتر میماند
div itemprop="articleBody">

براساس یک تحقیق انتقال ویروس از افرادی که دچار اضافه وزن هستند در مقایسه با افراد عادی 2 برابر بیشتر است. چرا که بدن این افراد قابلیت نگه داشتن ویروس در مدت زمان طولانی تر را دارند.

هم اکنون شواهد نشان می‌دهد که افرادی با شاخص توده بدنی ۳۰ و یا بیشتر در طبقه بندی افراد چاق قرار می‌گیرند و در معرض خطر بیشتر بیماری ذات الریه و مرگ هستند.

طی تحقیقاتی در دانشگاه میشیگان آمریکا که بر روی ۱۸۰۰ فرد در سه فصلی که بیماری آنفولانزا شیوع داشت صورت گرفت ، محققان دریافتند که افراد بزرگسال چاق که علائم ویروس آنفولانزا را دارند، ۲۴ درصد بیشتر از افراد عادی ویروس نوع A. آنفولانزا را انتقال می‌دهند. در واقع اضافه وزن باعث تغییر در پاسخ دهی سیستم ایمنی بدن شده و همین امر باعث ماندگاری بیشتر ویروس در بدن افراد چاق می‌شود.

منبع: میزان

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک