کد خبر 376835
۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۳:۰۶

مرد نهاوندی سر همسرش را با چاقو برید

ساعت 24- ایران نوشت:مرد میانسال برای پایان دادن به اختلافات خانوادگی با همسرش در تماس تلفنی، از وی خواسته بود به خانه برگردد تا در صورت به نتیجه نرسیدن برای گفت‌وگو از هم جدا شوند.
سرهنگ رضا زارعی رئیس پلیس آگاهی استان همدان با اشاره به این جنایت گفت: این زن که به حالت قهر دو دخترش را برداشته و به یکی از شهرهای استان مجاور رفته بود در جواب شوهرش بهانه آورد که پولی برای کرایه خودرو ندارد تا به خانه برگردد اما شوهرش برای رفع این بهانه مبلغ یکصد هزار تومان به حساب او واریز کرده بود.

سرهنگ زارعی می‌گوید: سرانجام این زن به همراه 2 دخترش به خانه برگشت. شوهربه بهانه صحبت با همسرش، دخترهایشان را به خانه خواهر خود فرستاد اما پس از گفت‌وگو با همسرش مذاکره‌ شان به نتیجه‌ای نرسید و مرد خشمگین در اوج عصبانیت سر زن را با چاقو برید. او سپس موضوع را به برادرش خبر داد و برادر قاتل هم پس از حضور در صحنه جنایت این مرد را با موتورسیکلت خود به کلانتری برد و او را تحویل پلیس داد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک