کد خبر 386960
۱۳۹۷/۰۶/۲۵ ۱۰:۴۰

خودسوزی چند زندانی در زندان وین + بیانیه ایران

ساعت24-در پی خودسوزی یک پناهجوی ایرانی و چهار پناهجوی افغان در یکی از زندان‌های اتریش، سفارت کشورمان در این کشور خواستار بررسی فوری وضعیت آسیب‌دیدگان شد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:

«سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین با ابراز تاسف از خودسوزی چند پناهجو در یکی از مراکز نگهداری پناهجویان وین، از جمله یک ایرانی و چهار افغانستانی، خواستار بررسی فوری ‌وضعیت آسیب‌دیدگان شد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین در حال پیگیری آخرین وضعیت این ایرانی پناهجو با نهادها و مسئولان ذی‌ربط اتریشی است.»

بر اساس اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از جمله رسانه‌های افغانستان، یک پناهجوی ایرانی و چهار پناهجوی افغان پیش از ظهر شنبه (۲۴ شهریور) در سلول خود در زندان وین دست به خودسوزی زدند.

حال عمومی این افراد - که درخواست پناهندگی آنها منفی بوده و باید خاک اتریش را ترک می‌کردند - وخیم اعلام شده است.

اقدام این افراد باعث تخلیه زندان، بسته شدن خیابان گورتل برای چندین ساعت و حضور بیش از ۲۰۰ نیروی پلیس و آتش‌نشانی شد. علاوه بر این افراد، حدود ۲۰ نفر دیگر به علت مسمومیت ناشی از تنفس گازهای سمی هم به بیمارستان منتقل شده‌اند.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک