کد خبر 389145
۱۳۹۷/۰۷/۰۳ ۱۳:۰۷

پایان کُری سرخابی ها؛ تایید سازمان لیگ بر تعداد دربی ها

ساعت24-سرانجام سازمان لیگ با تایید تعداد دربی های استقلال و پرسپولیس به نوعی به کری های آغاز شده بین طرفداران دو تیم پایان داد.
در ابتدا در رسانه ها و خبرگزاری های فوتبالی اعلام شد که دربی پیش رو که روز پنج شنبه در ورشگاه آزادی برگزار خواهد شد هشتاد و هشتمین دربی ما بین دو تیم بزرگ پایتخت ایران است که این خبر با عکس العمل پرسپولیسی ها روبرو شد و آن ها دربی برگزار نشده سوپر جام را نیز در لیست این بازی ها می دانستند و عنوان می کردند که این بازی هشتاد و نهمین تقابل دو تیم است.

حال سازمان لیگ با ورود به این موضوع به کُری های آغاز شده ما بین طرفداران دو تیم مبنی بر تعداد دربی ها پایان داد و این بازی را دربی 88 بین استقلال و پرسپولیس دانست. با این اوصاف پس دو تیم پر طرفدار در دیدار حساس روز پنج شنبه هشتاد و هشتمین جدال خود را تجربه خواهند کرد.

ورزش11

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک