کد خبر 389814
۱۳۹۷/۰۷/۰۶ ۱۴:۴۵

نیروهای آمریکایی تا شکست داعش در سوریه میمانند

ساعت 24- فرستاده آمریکا در سوریه اعلام کرد که تا زمان شکست داعش، نیروهای آمریکایی در پایگاه‌های خود در سوریه باقی می‌مانند.
div>

به گزارش جیمز جفری، فرستاده آمریکا در امور سوریه با بیان این‌که نیروهای آمرکایی تا زمان شکست داعش در سوریه می‌مانند، گفت‌ که واشنگتن شرایط را به سمت توقف درگیری‌ها و به جریان انداختن روند سیاسی در سوریه سوق می‌دهد.

وی همچنین بر لزوم خارج کردن نیروهای ایرانی از سوریه تاکید کرد و بدون در نظر داشتن این‌که مستشاران ایرانی بنا به درخواست دولت سوریه در این کشور حضور دارند، ادعا کرد که "حضور نیروهای ایرانی در سوریه باعث بازگشت داعش و القاعده می‌شود".

این اظهارات مداخله‌جویانه و ادعاها در حالی مطرح شده که دولت سوریه بارها بر غیر قانونی بودن حضور نیروهای آمریکایی در سوریه تاکید کرده است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک