۱۰ نکته از حرفهای شجاعانه کارلوس کیروش
1- در روزهایی که خبر از پیشنهاد تیم های مختلف به سرمربی تیم ملی در رسانه های مختلف منتشر می شد، کی روش در مصاحبه امروز، خود را سرمربی تیم ملی نامید و خبر از تمدید قرارداد با فدراسیون فوتبال ایران داد.
2- با مصاحبه کی روش مشخص شد او سرمربی تیم ملی است و تا پایان جام ملتها دیگر خبری از اخبار پیشنهادهای کشورهای مختلف به سرمربی تیم ملی نیست.
3- کی روش هدف خود را از تمدید قراردادش با فدراسیون فوتبال ایران، قهرمان شدن با تیم ملی ایران در جام ملتها آسیا نامید و تصمیم دارد ایران را پس 42 سال به قهرمانی آسیا برساند.
4- کی روش که همواره به فوتبال دفاعی متهم شده در مصاحبه امروز خود از سیستم جدید بازی تیم ملی گفت. او گفته بازیکن دفاعی با خود به جام ملتها نمی برد و شیوه ای که در جام جهانی بازی کرده را در جام ملتها تکرار نخواهد کرد.
5- کی روش همچنان انتقاد کرده از افرادی که پای کار نیستند و کمکی به تیم ملی نمی کنند اما او منتقدان و کسانی را که به او تهمت می زنند را خطرناک تر از گروه اول که پای کار نیستند می داند. سرمربی تیم ملی تاکید کرد: برای رسیدن به موفقیت و فتح قله هایی که در مورد آن صحبت کردیم باید حواسمان به دو دسته از افراد باشد. افرادی که آمادگی مقابله با هر گونه چالش و مشکلاتی را دارند. افرادی که می توانند کوه ها را پشت سر گذاشته و در دریاها شنا کنند و خودشان را به سرحد موفقیت برسانند. اما از آن مهمتر باید حواسمان به افرادی باشد که در چند سال گذشته شاهد حضور آنها بودیم. افرادی که تهمت می زنند، دروغ می گویند و تلاش می کنند با ایجاد تفرقه، ما را پایین بکشنانند ولی ما هرگز نمی ایستیم و رو به جلو حرکت می کنیم."
6- کی روش در این مصاحبه به فیفا هم انتقاد کرده است. او می گوید: "در هفته گذشته در اجلاس فیفا حضور داشتم. یکی از سرفصلهایی که در آنجا مطرح شد این بود؛ که چگونه و با چه معیار و برنامه هایی می توانیم فوتبال آسیا را توسعه دهیم. اما درست شش ماه پس از جام جهانی، AFC شرایط و استانداردهایی کاملا پایین تر را به تیم ها در جام ملتها و از جنبه ملزومات مورد نیاز برای تیم های حرفه ای ورزشی ارائه خواهد کرد."
7- کی روش که سابقه سرمربیگری تیم ملی امارات را در کارنامه و رفت و آمد زیاد به این کشور دارد، نسبت به آمادگی امارات برای میزبانی جام ملتها انتقاد کرد. او می گوید هتل های امارات به درد توریست ها می خورد نه برگزاری جام ملتها. کی روش گفت: "شش ماه از مسابقات جام جهانی روسیه می گذرد و هیچ شکی نداریم که فضایی که اینجا برای تیم و بازیکنان ما مهیا خواهد شد با استاندارهای بسیار پایین تر از استاندارهای جام جهانی باشد. این تنها برای بازیکنان ایران نیست و این احساسی است که همه بازیکنان تیم های ملی کره جنوبی، استرالیا، ژاپن و عربستان که در جام جهانی حضور داشتند، خواهند داشت. البته نکته حائز اهمیت این است که باید تمرکز همه بازیکنان را حفظ کنیم و بازیکنان ما باید انگیزه بسیار بالایی داشته باشند."
8- کی روش همچنین از افتتاح زمین تمرین تیم ملی پس از 8 سال در کمپ های تیم ملی خبر داد. زمینی که او همواره به شرایط بد آن انتقاد کرده بود.
9- کی روش همچنین در مصاحبه خود گفت لباس های جدید تیم ملی کیفیت لازم را ندارد و تا پایان جام ملتها همچنان از لباس های آدیداس موجود در انبار فدراسیون استفاده خواهند کرد.
10- سرمربی تیم ملی می گوید 34 بازیکن را برای جام ملتها زیر نظر دارد و پروفایل آنها بررسی می کند تا بازیکنانی با بهترین شرایط را به جام ملتها ببرد.