کد خبر 39542
۱۳۹۳/۱۰/۰۸ ۱۱:۰۱

پولادی و رفیعی در جام ملت های آسیا

ساعت24- اداره نظام وظیفه با وجود مخالفت های سفت و سخت در نهایت با حضور دو بازیکن سرباز در ترکیب تیم‌ملی موافقت کرد.
صبح امروز سردار موسی کمالی جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با رسانه ها خبر از رفع مشکل موقت ۴ بازیکن سرباز برای حضور در تیم‌ملی داد.

شاخص ترین این بازیکنان مهرداد پولادی دفاع چپ تیم‌ملی در جام‌جهانی و سروش رفیعی هافبک جوان و مستعد فولاد هستند که کی‌روش برای جام ملت ها روی هر دوی این اسامی حساب باز کرده بود.

اداره نظام وظیفه که دیروز مخالفت سفت و سختی را با این موضوع (شفاهاً) انجام داده بود، در نهایت تصمیمی به نفع فوتبال گرفت و رضایت داد تا این بازیکنان به جمع ملی‌پوشان اضافه شوند. این دو بازیکن با حضور در اردوی تیم‌ملی در استرالیا ترکیب را کامل خواهند کرد.

این یک پیروزی بزرگ برای کارلوس کی‌روش و فدراسیون فوتبال پیش از حضور در جام ملت های آسیاست و او حالا با ترکیب بهتری به مصاف حریفان خواهد رفت. با اضافه شدن پولادی و رفیعی بازیکنانی که در انتظار بازگشت به جمع نفرات تیم‌ملی بودند، کارشان با جام ملت ها آسیا و تیم‌ملی پایان یافت.

به گزارش ساعت24 به نقل از ورزش سه، همچنین شجاع خلیل زاده و حسین ماهینی نیز مجوز بازی را دریافت کرده اند و در صورت صلاحدید کادر فنی می توانند تیم ملی را در جام ملت ها همراهی کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک