کد خبر 39570
۱۳۹۳/۱۰/۰۸ ۱۲:۰۷

احسان خواجه‌امیری روی سن میرود

ساعت24- مسوول هماهنگی کنسرت «احسان خواجه‌امیری» گفت: این خواننده پاپ به‌زودی در همدان روی سن خواهد رفت.
امیر زیوری اظهار کرد: ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه امسال احسان خواجه‌امیری در همدان کنسرت برگزار می‌کند. با توجه به استقبال مردم از کنسرت این خواننده پاپ در سال ۹۲ و همچنین با توجه به هماهنگی و تعامل خوب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، هماهنگی‌های لازم برای حضور خواجه امیری در همدان انجام شده است.

او ادامه داد: خواجه امیری دو روز در همدان کنسرت خواهد داشت و هر روز، دو نوبت اجرا برای مردم همدان در نظر گرفته شده است.

وی گفت: کتاب‌فروشی ایران‌زمین واقع در خیابان پاستور، آتلیه پایتخت واقع در چهارراه فرهنگ و فروشگاه فرش ماندگار واقع در خیابان سعیدیه محل فروش بلیت‌های این کنسرت هستند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، زیوری افزود: قیمت بلیت این کنسرت ۶۰ و ۷۰ هزار تومان است و اطمینان داریم که مردم مانند سال قبل، استقبال خوبی از کنسرت این خواننده خواهند داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک