کد خبر 39651
۱۳۹۳/۱۰/۰۸ ۱۵:۵۱

احتمال بازگشایی سفارت آمریکا در ایران

ساعت 24- باراک اوباما در گفت‌وگو با رادیو «ان‌پی‌ار» در پاسخ به این پرسش که آیا می‌تواند بازگشایی سفارت آمریکا در تهران طی دو سال پایانی ریاست‌جمهوری خود را متصور شود یا خیر، گفت: «من هیچ وقت نمی‌گویم هرگز».
رئیس‌جمهوری آمریكا تاكید كرد كه احتمال بازگشایی سفارت واشنگتن در تهران دور از ذهن نیست.

به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس، اوباما در گفت‌وگو در عین حال گفت : روابط باید به صورت گام به گام بازسازی شود.

اوباما با اشاره به تصمیم آمریكا برای بازگشایی سفارت این كشور در كوبا، گفت: مساله تهران با هاوانا متفاوت است.كوبا كشوری كوچك است ولی ایران كشوری بزرگ و تاثیرگذار است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ايلنا؛ رئیس‌جمهوری آمریكا ابراز امیدواری كرد كه تهران و واشنگتن به توافق هسته‌ای دست یابند و ایران بتواند بار دیگر به جامعه بین‌الملل بپیوندد.وی ابراز امیدواری كرد كه این امر به بهبود روابط ایران و آمریكا منجر شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک