کد خبر 397172
۱۳۹۷/۰۸/۰۲ ۱۵:۰۴

کشته شدن ۱۱ تروریست در استان اسیوط مصر

ساعت24-منابع مصری از کشته شدن ۱۱ تروریست در جاده دشلوط-الفرافره در مرکز دیروط خبر داد.
دستگاه‌های امنیتی استان اسیوط بامداد امروز چهارشنبه در درگیری با عناصر مسلح، ۱۱ نفر را به قتل رساندند.

یک منبع امنیتی در استان اسیوط اعلام کرد که نیروهای امنیت ملی با هماهنگی نیروهای تحقیقات جنائی و امنیت مرکزی اسیوط در حین بازرسی یک غار واقع در جاده دشلوط الفرافره در مرکز دیروط، متوجه حضور تعدادی از عناصر تروریستی در آن شدند که در درگیری با آنها، این تروریست‌ها که تعداد آنها ۱۱نفر بود کشته شدند.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، مقادیری اسلحه و مقادیری مواد مورد استفاده در ساخت بمب و مواد انفجاری کشف و ضبط شد.

یک منبع امنیتی مصر نیز گفت که این باند تروریستی قصد اجرای عملیات‌های خرابکارانه برای بر هم زدن امنیت و ثبات کشور را داشتند.

به گفته وی، این تروریست‌ها با نفوذ به منطقه کوهستانی در استان اسیوط قصد آموزش تاکتیک‌های نظامی، ساخت مواد منفجره و اجرای عملیات‌های ترور را داشتند.

همچنین عملیات‌های ارتش مصر علیه گروه‌های تروریستی در شبه‌جزیره سیناء نیز ادامه دارد و روزنامه قطری «العربی‌الجدید» نیز اخیرا در خبری به نقل از یک منبع قبیله‌ای مصر نوشت که طی چند روز گذشته ده‌ها نفر از اعضای جدا شده القاعده در دو منطقه جنوب رفح و شیخ زوید در استان شمال سیناء همزمان با عملیات ارتش مصر علیه مکان‌های تجمع این عناصر، به گروه «ولایت سیناء» ملحق شده‌اند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک