کد خبر 397246
۱۳۹۷/۰۸/۰۲ ۲۲:۱۵

وضعیت مبهم کاپیتان سایپا مقابل پرسپولیس

ساعت 24- مدافع تیم فوتبال سایپا یکی از غایبان این تیم در دیدار مقابل سپاهان در هفته دهم لیگ برتر خواهد بود.
style="text-align:justify">تیم فوتبال سایپا روز شنبه ۵ آبان در ورزشگاه تختی تهران به مصاف پرسپولیس خواهد رفت. رضا علیاری، مدافع نارنجی‌پوشان قطعاً این بازی را به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا از دست خواهد داد.

روزبه شاه‌علی‌دوست، کاپیتان سایپا هم وضعیت مبهمی دارد و حضورش در این بازی قطعی نیست. صادق بارانی هافبک سایپا، اما به شرایط بازی رسیده و می‌تواند تیمش را در بازی با پرسپولیس همراهی کند. معین عباسیان هم که در بازی با استقلال غایب بود می‌تواند در بازی با پرسپولیس به میدان برود.


دیدار سایپای تهران - پرسپولیس در چارچوب هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۶:۴۰ روز شنبه پنجم آبان ماه در ورزشگاه تختی تهران برگزار خواهد شد.

خبر ورزشی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک