کد خبر 398971
۱۳۹۷/۰۸/۰۹ ۱۹:۲۰

رئیس جمهور مغولستان: اعتصاب غذا می کنم

ساعت 24-«خالتما بتولغا» رئیس جمهوری مغولستان گفت: برای تحت فشار قراردادن مجلس این کشور با هدف انحلال داوطلبانه ، دست به اعتصاب غذا و یا خانه نشینی می زنم.
div style="text-align:justify">

به گزارش تارنمای خبری آکی پرس، بعد از عملکرد نامناسب پارلمان مغولستان برای حل مشکلات اقتصادی، رئیس جمهوری این کشور در مصاحبه تلویزیونی گفت که برای تحت فشار گذاشتن مجلس برای انحلال دست به اعتصاب غذا و یا خانه نشینی می زند.

خالتما بتولغا پیش از این نیز در زمان درخواست وام از صندوق بین المللی، بحث هایی برای انحلال پارلمان این کشور مطرح کرده بود.

خالتما بتولغا قهرمان سابق کشتی، سرمایه‌دار بزرگ و نامزد حزب مخالف دموکراتیک، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مغولستان در سال گذشته به پیروزی رسید.

تولغا پس از پیروزی گفت: مغولستان به پیروزی رسید. من مستقیما به سراغ حل مشکلات اقتصادی می‌روم و همان طور که قول داده‌ام مغول‌ها را از بدهی خلاص می‌کنم.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک