کلاهبرداری در پوشش سایتهای معتبر تبلیغاتی
این مقام انتظامی افزود : ماموران با انجام تحقیقات و تعقیب سرنخها فرد کلاهبردار را شناسایی و وی را در مخفیگاهش دستگیر کنند.
سرهنگ محمدخانی با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهم یک دستگاه گوشی به همراه سیم کارت و تعدادی کارت بانکی کشف شد بیان داشت: با توجه به ادله دیجیتال کشف شده و بررسی فنی پلیس، متهم به به بزه انتسابی و فریب ۱۱ نفر با ۲۰ میلیون ریال کلاهبرداری اعتراف کرد.
رئیس پلیس فتا استان گیلان با بیان اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد از شهروندان خواست پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت، از صحت کالا و خدمات ارائه شده اینترنتی به صورت حضوری اطمینان حاصل کنند و قبل از تحویل کالای فروخته شده خود؛ از طریق درج آگهی فروش در سایت های معتبر، مجاز و مطمئن در ازای چک های رمز دار بانکی با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به نشانی Gfata@police.ir گزارش کنند.
خبرآنلاین