کد خبر 402627
۱۳۹۷/۰۸/۲۳ ۱۵:۱۸

بازیکنان مفقودی استقلال کجا هستند؟

دو بازیکن استقلالی تیم‌ملی امید با وجود این که از سوی باشگاه‌شان اعلام شد خودشان را به کادرفنی تیم‌ملی امید معرفی کردند در تمرین امیدها حضور پیدا نکردند.
مهدی قائدی و الله‌یار صیادمنش دو بازیکن استقلالی تیم ملی امید هستند که باوجود دعوت به این تیم از سوی زلاتکو کرانچار، سرمربی تیم‌ملی امید، روز دوشنبه، که روز ابتدایی اردوی امیدها بود، خودشان را به کادرفنی این تیم معرفی نکردند.

امروز (چهارشنبه) باشگاه استقلال اعلام کرد که این بازیکنان به خاطر این که خودشان را به تیم‌ملی امید معرفی کردند، در تمرین آبی‌پوشان حضور پیدا نمی‌کنند اما در اتفاقی عجیب این بازیکنان در تمرین امروز تیم‌ملی امید نیز حاضر نبودند تا در اتفاقی عجیب نه در تمرین استقلال و نه در تمرین تیم‌ملی امید حضور داشته باشند. حتی زلاتکو کرانچار، سرمربی تیم‌ملی امید در مصاحبه‌ای که پس از تمرین امروز تیمش داشت از وضعیت بازیکنان استقلالی تیم‌ملی امید اظهار بی‌اطلاعی کرد.

با این حال پس از پیگیری‌هایی که صورت گرفت مشخص شد که این دو بازیکن پس از این که خودشان را به تیم‌ملی امید معرفی کردند، از مسوولان این تیم اجازه گرفتند تا امروز را استراحت کنند. اجازه‌ای که به نظر می‌رسد بدون اطلاع زلاتکو کرانچار به صیادمنش و قائدی داده شده است.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک