کد خبر 404631
۱۳۹۷/۰۸/۳۰ ۱۶:۵۳

مادورو: آنها که میگویند من دیکتاتورم بروند به جهنم!

ساعت24-رییس‌جمهور ونزوئلا گفت: من دیکتاتور نیستم، یک انسان میانه‌رو هستم.

به گزارش خبرگزارش اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا افزود: من اهمیتی به کسانیکه به من دیکتاتور می‌گویند، نمی‌دهم. کسانیکه می‌گویند من دیکتاتور هستم بروند به جهنم .

وی تاکید کرد: من می‌دانم چه کسی هستم، بر اساس ارزشهای سیمون بولیوار یک انسان میانه‌رو هستم. من هر گز نمی‌توانم دیکتاتور باشم.

بعد از وقوع بحران ونزوئلا و سرکوب شدید مخالفان، بسیاری از جمله برخی از قانونگذاران آمریکایی و رییس جمهور کلمبیا مادور را دیکتاتور خواندند.

آمریکا در حال بررسی احتمال افزودن نام ونزوئلا در فهرست کشورهای حامی تروریستم است اما هنوز تصمیم نهایی در این باره گرفته نشده است.

واشنگتن چند دور تحریم علیه دولت سوسیالیست مادورو از ۲۰۱۷ اعمال کرده است چون آن را به تضعیف دموکراسی متهم می‌کند.

از چند سال گذشته ونزوئلا با بحران مواجه شده است، در این کشور کمبود شدید مواد غذایی و دارو وجود داشته و تورم شدیدی به وجود آمده است که به گفته سازمان ملل باعث شده تا نزدیک به دو میلیون تن از مردم این کشور از سال ۲۰۱۵ میلادی به صورت گروهی به کشورهای همسایه مهاجرت کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک