کد خبر 411820
۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ۲۰:۳۷

مرگ 2 جوان در سد"جوزار" بویراحمد

ساعت 24- مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از غرق شدگی ۴ جوان در سد"جوزار"شهر چیتاب از توابع شهرستان بویراحمد خبر داد.
style="text-align:justify">"محمد رستمی"در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طی تماسی در ساعت ۱۴ روز پنجشنبه، ۲۹ آذرماه غرق شدگی ۴ جوان به ما گزارش شد که یک تیم ۶ نفره غواصی از آتش نشانی به محل حادثه اعزام شد.

وی اظهارکرد: این جوانان در حال تفریح و تیوپ بازی در سد "جوزار" شهر چیتاب بودند که بعلت آشنا نبودن به فنون شنا دچار غرق شدگی شدند که دو نفر از آنها خود را نجات دادند و دو نفر ۲۵ و ۳۲ ساله دیگر جان خود را از دست دادند.

مدیرعامل آتش نشانی یاسوج اضافه کرد: تیم های غواصی هلال احمر و آتش نشانی در کمتر از دو ساعت تلاش توانستند جسد دو جوان غرق شده را کشف و از آب بیرون بکشند.

به گزارش ایسنا، شهر چیتاب در ۳۵ کیلومتری شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

لازم به ذکر است که جسد این جوانان از عمق ۱۴ متری با تلاش تیم های غواصی هلال احمر استان و آتش نشانی یاسوج بیرون کشیده شدند.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک