کد خبر 41380
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ ۱۵:۴۲

افزایش استفاده از انرژی هسته‌ای در سال ۲۰۱۴

ساعت 24- استفاده از انرژی هسته‌ای در سال ۲۰۱۴ در جهان با توجه به آغاز به کار پنج راکتور جدید هسته‌ای و توقف فعالیت یک راکتور افزایش اندکی را تجربه کرد.
به نقل از پایگاه خبری ورلدنوکلیرنیوز، در سال ۲۰۱۵ پنج راکتور هسته‌ای با مجموع ظرفیت تولید ۴۸۷۳ مگاوات انرژی فعالیت خود را آغاز کردند.

راکتورهای نینجه ۲، فوکوینگ ۱ و فانگیاشان ۱ در چین، راکتور آتوچا ۲ در آرژانتین و راکتور روستف ۳ روسیه پنج راکتور هسته‌ای بودند که به شبکه تولید انرژی متصل شدند.ظرفیت تولید انرژی راکتور هسته‌ای فرمی ۲ آمریکا نیز ۲۰ مگاوات افزایش یافت.

هم‌اکنون در سال ۲۰۱۵، ۴۳۶ راکتور فعال در سرتاسر جهان وجود دارد.

طی سال ۲۰۱۴ ساخت سه واحد هسته‌ای و همچنین ساخت واحد ۲ نیروگاه هسته‌ای استورفت بلاروس و واحد ۳ نیروگاه باراکا امارات متحده عربی نیز آغاز شد.

همچنین آرژانتین در سال گذشته موفق به طراحی و ساخت نسل اول راکتور هسته‌ای کارم ۲۵ شد.

در سال گذشته تعداد راکتورهای هسته‌ای در حال ساخت به عدد ۷۰ با ظرفیت مجموع ۷۴ گیگاوات رسید.

در اواخر ماه دسامبر سال گذشته تعطیل شدن نیروگاه هسته‌ای ورمونت آمریکا پس از ۴۲ سال فعالیت تنها راکتور هسته‌ای در سال گذشته بود که فعالیتش متوقف شد.

اگرچه ناظران فنی مجوز فعالیت این نیروگاه را تا پایان سال ۲۰۳۲ صادر کرده بودند اما مقامات این نیروگاه به دلیل مشکلات اقتصادی تصمیم به توقف فعالیت این نیروگاه گرفتند.

سال ۲۰۱۴ سومین سالی بود که ژاپن خود را بدون انرژی هسته‌ای می‌دید و هنوز ۴۸ راکتور هسته‌ای این کشور پس از بروز فاجعه نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ فعال نشده‌اند.
منبع: ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک