کد خبر 416079
۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۱۵:۲۷

مذاکره مخفیانه تراکتوریها با گزینه سرمربیگری تیم تبریزی

ساعت24-مالک باشگاه تراکتورسازی با گزینه سرمربیگری سرخپوشان تبریز در استانبول مذاکره می‌کند.
در حالی که گفته می‌شود محمد تقوی در نیم فصل دوم لیگ برتر همچنان هدایت تراکتورسازان را برعهده خواهد داشت، اما زنوزی مالک این باشگاه این روزها به دنبال جذب سرمربی خارجی برای تیم خود است تا جایگزین تقوی کند.

گفته می‌شود دراگان اسکوچیچ که سابقه هدایت تیم‌های ایرانی را در کارنامه دارد گزینه مدنظر تراکتورسازان برای هدایت این تیم تبریزی است. به همین علت زنوزی مالک این باشگاه صحبت‌های اولیه با این مربی داشته و قرار است طرفین در استانبول دوشنبه یا سه شنبه شب با یکدیگر دیدار کنند تا شرایط خود را اعلام کنند.

دراگان اسکوچیچ سابقه مربیگری در تیم‌های فوتبال ربیکا، اینتربلوک لیویلیانا، العربی و النصر داشته است و در فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۳ با قبول هدایت تیم ملوان بندر انزلی وارد لیگ برتر ایران شد. انزلی چی‌ها با هدایت اسکوچیچ عملکرد خوبی در لیگ برتر داشتند و رتبه هفتم را بدست آوردند.

اسکوچیچ در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ هدایت فولاد خوزستان قهرمان لیگ برتر را برعهده گرفت، اما نتوانست قهرمانی فولاد را در لیگ برتر تکرار کند و از این تیم جدا شد. این مربی در فصل ۹۶-۹۷ سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه بابل شد، اما این تیم نتوانست به لیگ برتر صعود کند و در نهایت اسکوچیچ از این تیم شمالی جدا شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک