کد خبر 42823
۱۳۹۳/۱۰/۲۵ ۱۶:۳۷

حلقه ای که با خونریزی بیرون آمد

ساعت24-حلقه ای که از انگشت حوانی بیرون نمی آمد عاقبت با کمک ماموران اتش نشانی انگشت جوان تهرانی را رها کرد. این حادثه در اثر تنگ بودن حلقه انگشتری رخداد، مرد جوانی را به ایستگاه آتش نشانی کشاند.
شخصی شامگاه گذشته به ایستگاه ۱۰۴ در محله تهرانسر مراجعه کرد و در حالیکه انگشت دستش دچار تورم و خونریزی شده بود از آتش نشان برای خلاصی از این شرایط دردناک کمک خواست.
بنا به گفته رئیس ایستگاه ۱۰۴ آتش نشانی تهران، تنگ بودن حلقه انگشتری باعث تورم و درد شدید در انگشت کوچک دست راست این جوان شده بود.


عباس سرافرازی افزود: این جوان ۲۵ ساله پس از گیرکردن انگشتر، تلاش زیادی کرد تا آن را از انگشتش بیرون آورد که به خاطر تنگی حلقه و ورم کردن انگشت موفق نشد و فقط موجب شدت درد و آسیب دیدگی و پارگی پوست انگشت دستش شد.
وی خاطرنشان کرد: آتش نشانان با احتیاط و بکارگیری ابزار مخصوص، حلقه انگشتری را برش داده و از انگشت مجروح این شخص خارج کردند و او را از درد جانکاه رهانیدند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک