کد خبر 428866
۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۰:۴۲

آیت الله یزدی: در"گام دوم انقلاب" باید طرح هایی برای ۱۰ سال آینده حوزه داشته باشیم

ساعت24-رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: نسل جوان حوزه علمیه نسلی بیدار و روشن و بصیر است، باید در گام دوم انقلاب اسلامی طرح‌هایی برای ده سال آینده حوزه علمیه داشته باشیم.
آیت الله یزدی: در"گام دوم انقلاب" باید طرح هایی برای ۱۰ سال آینده حوزه داشته باشیم
آیت الله محمد یزدی شامگاه چهارشنبه در همایش رسالت‌های حوزه و گام دوم انقلاب اسلامی که در سالن همایش مدرسه علمیه دارالشفاء برگزار شد، اظهار داشت:بنده یک طلبه هستم و افتخار می‌کنم عضوی از حوزه علمیه هستم.

وی با اشاره به ارزش و اهمیت تحصیل در حوزه علمیه افزود: این افتخار را دارم که در حوزه علمیه درس خواندم و امیدوارم در این مسیر با موفقیت گام بردارم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: از لطف و محبتی که در تقدیر از بنده انجام دادید بسیار سپاسگذارم، نسل جوان حوزه علمیه نسلی بیدار و روشن و بصیر است، باید در گام دوم انقلاب اسلامی طرح‌هایی برای ده سال آینده حوزه علمیه داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه عنوان کرد: حوزه علمیه در 10 سال آینده باید استوار گام بردارد و در وظایف خود به خوبی عمل کند و در گام دوم انقلاب اسلامی حساب شده و دقیق حرکت کند.

آیت الله یزدی خاطرنشان کرد: برای جشن گرفتن گام دوم و چهل ساله انقلاب اسلامی باید حوزه علمیه به گونه ای باشد که به هدف اصلی و قله اصلی مورد نظر رهبری برسد و تمدن اسلامی زنده نگه داشته شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک