کد خبر 429745
۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ۱۲:۴۷

چالش بزرگ پرسپولیس برانکو مقابل تیم ازبکستانی

ساعت24-  سرخ‌پوشان پایتخت، فردا کار بسیار دشواری مقابل نماینده ازبکستان در آسیا خواهند داشت.
تیم فوتبال پرسپولیس در اولین خود در لیگ قهرمانان آسیا، فردا از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی پذیرای پاختور ازبکستان خواهد بود.


پیش از شروع این مسابقه، پرسپولیس برانکو با چالش بزرگی روبرو است. سرخ‌ها با عملکرد موفقی که در این فصل از خود ارائه داده‌اند بدون شک قدرت خود را به حریف ازبکستانی نشان داده‌اند، اما آیا در این مسابقه هم می‌توانند حریف را مقهور هنرنمایی خود کنند؟

شاید بتوان گفت که پاختاکور تنها در یک چیز آماده‌تر از نایب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان است. آنها با گذشت 5 ماه تنها دو بازی انجام داده‌اند اما پرسپولیس در ظرف مدت یک ماه 7 بار رو در روی حریفان خود قرار گرفته است. با این وجود، پروفسور سرخ‌ها قطعا با اندیشه‌ و سبکی متفاوت شاگردانش را به زمین خواهد فرستاد.

هر چند که اگر بتوانیم بگوییم که پاختاکور از لحاظ بدنی آماده است اما نمایندۀ کشورمان هم از لحاظ روحی و انگیزه‌ای برتر است، چرا که تا پایان هفتۀ بیستم با قرارگیری در صدر جدول لیگ برتر، برای یک پیروزی دلچسب مقابل تیم ازبکستانی گام به میدان مسابقه خواهد گذاشت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک