کد خبر 433946
۱۳۹۸/۰۱/۰۸ ۱۰:۰۴

مقام آمریکایی: دیگر معافیت از تحریم های ایران تمدید نخواهد شد/ سخنگوی وزارت خارجه ایران: هوک بیماری "ایران آزاری" دارد

ساعت24 -قاسمی افزود: برایان هوک باید بداند که در جهان امروز ایالات متحده آمریکا دیگر نمی تواند به تمامی خواسته های شوم و ضدبشری خود برسد و زمان دیکته کردن امیال خودخواهانه این کشور بر دیگر کشورها سپری شده است.
مقام آمریکایی: دیگر معافیت از تحریم های ایران تمدید نخواهد شد/ سخنگوی وزارت خارجه ایران: هوک بیماری "ایران آزاری" دارد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات برایان هوک مبنی بر اینکه آمریکا دیگر اجازه معافیت از تحریم های علیه ایران را نخواهد داد، گفت: برایان هوک فردی است که به شدت مبتلا به بیماری مزمن «ایران آزاری» است.

هوک، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا و مسوول اداره تحریم های ایران در دولت آمریکاست.

به نوشته کانال تلگرامی وزارت خارجه ایران، بهرام قاسمی افزود: هوک یکبار دیگر در سخنانی سخیف، که نشانگر عدم درک درست او از شرایط جهانی و موقعیت ناپایدار، متزلزل و تنزل یافته آمریکا در سطح جهان است، چون همیشه از سر نابخردی حرف زده و با تکرار احساسات کینه توزانه خود نسبت به مردم ایران، از تلاش دولت متبوع خود در استمرار و افزایش فشار های تحریمی علیه ملت بزرگ ایران سخن گفته است.

قاسمی افزود: برایان هوک باید بداند که در جهان امروز ایالات متحده آمریکا دیگر نمی تواند به تمامی خواسته های شوم و ضدبشری خود برسد و زمان دیکته کردن امیال خودخواهانه این کشور بر دیگر کشورها سپری شده است؛ این مقام آمریکایی باید به بسیاری از تحولات بین المللی و آنچه امروز در عرصه جهان می گذرد نگاهی داشته باشد تا به روشنی دریابد که تحولات منطقه و جهان در سمت و سویی نیست که ایشان و حاکمان امروز کاخ سفید آرزوی آن را دارند. آقای هوک و دولت آمریکا با این نوع رفتارها و گفتارهای خود قطعا باید منتظر محکمه ای به وسعت جهان در مقابل نگاه تمامی انسان های آزادی‌خواه و وجدان های منصف برای پاسخ گویی به جنایات ضدبشری خود و تمامی اقدامات کینه ورزانه و خساراتی که به ملت رشید ایران وارد کرده اند، باشند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک