کد خبر 43681
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ ۱۶:۵۹

قتل میوه فروش برای میوه مجانی!

ساعت24-گروه استان ها-مردی که به خاطر میوه مجانی،مرد میوه فروش دوره گرد را در محله ۱۶متری امیری به قتل رسانده بود، از سوی ماموران کلانتری ۱۱۱هفت چنار در کمتر از ۳۰ دقیقه شناسایی و دستگیر شد.
r />به گزارش پايگاه خبري پليس،ساعت ۲۱ و ۲۰ دقيقه بيست و نهم دي ماه، ماموران کلانتري ۱۱۱ هفت چنار تهران از طريق تماس شهروندان با سامانه مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ تهران بزرگ از وقوع يک فقره درگيري منجر به جرح در خيابان ۱۶متري اميري مطلع و بلافاصله جهت بررسي موضوع به محل اعزام شدند.

ماموران پس از حضور در محل در خلال تحقيقات پليسي دريافتند مرد ۴۵ساله ايي به نام "معرفت " که ميوه فروش دوره گرد بوده در اين درگيري از ناحيه گردن مجروح و به شدت دچار خونريزي شده است.

به دنبال اين موضوع ماموران اطلاعات کلانتري با هماهنگي مرکز پيام،اورژانس را به محل فراخواندند و "م"را سريعا به بيمارستان حضرت رسول اکرم(ص) منتقل کردند که علي رغم تلاش کادر پزشکي بيمارستان،نامبرده بر اثر جراحات و خونريزي شديد فوت مي کند.

لذا با توجه به اهميت موضوع،ماموران اطلاعات کلانتري با همکاري نيروهاي کمکي فعاليت خود را جهت دستگيري متهم و يا متهمان آغاز کردند.

تحقيقات پليس مشخص کرد که قاتل جواني ۳۷ ساله به نام نادر از ميوه فروشان محله است که پس از درگيري با (مقتول) متواري شده است.

در ادامه ماموران کلانتري هفت چنار توانستند قاتل متواري را که در پشت بام هاي همسايه ها پنهان شده بود، رديابي کنند. سپس عوامل نيروي انتظامي با کسب اجازه از مالک يکي از ساختمان ها وارد پشت بام ها شدند و قاتل متواري را کمتر از ۳۰ دقيقه از وقوع جنايت درحاليکه خود را زير يکي از کولر ها پنهان کرده بود،دستگير و به کلانتري منتقل کنند.

متهم در تحقيقات اوليه بيان داشت:به دليل اختلاف حسابي که با معرفت داشتم با او درگير شدم و با چاقو داخل مغازه "معرفت" را مجروح کردم.

قاتل ادامه داد:"مقتول ميوه فروش دوره گردي بود که با وانت ميوه فروشي مي کرد.او هميشه از من به صورت نسيه ميوه مي گرفت و مي گفت پس از اينکه ميوه ها را فروختم پول آن را به شما مي دهم ولي هيچ وقت پولش را برايم نمي آورد و خيلي بدحساب بود.امروز نيز به دليل اينکه ميوه نسيه برده و پول آن را حساب نکرده بود بسيار عصابي شدم و با او درگير شدم".

رئيس کلانتري ۱۱۱ هفت چنار سرهنگ اکبر مرادي با اعلام و تائيد اين خبر به سايت پليس،گفت:متهم پس از تشکيل پرونده در اختيار مقام قضايي قرار گرفت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک