کد خبر 442627
۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۱:۳۸

سوء استفاده پزشک سابق آمریکایی از ۱۷۷ دانشجو

ساعت 24 - پزشک سابق دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا دست‌کم ۱۷۷ دانشجو را مورد سوء استفاده قرار داده‌ است.
تحقیقات انجام گرفته نشان می‌دهد «ریچارد استرائوس» در فاصله سال‌های ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۸ میلادی ۱۷۷ دانشجو را مورد سوء استفاده قرار داده‌ است. این پزشک که در سال ۲۰۰۵ فوت کرده در سال ۱۹۸۸ و پس از آنکه اتهاماتی در رابطه با تجاوز، به او وارد شد به صورت داوطلبانه بازنشسته شد.

دانشگاه ایالتی اوهایو اعلام کرد: یک مرکز حقوقی برای مدت یک سال تحقیقاتی را در رابطه با این ادعا انجام داد و با دانشجویان و کارمندان سابق دانشگاه مصاحبه داشت و بررسی‌ها نشان داد در این بازه حدودا ۲۰ ساله این پزشک دانشجویان و حتی برخی بیماران خود را مورد سوء استفاده جنسی قرار داده‌ است.

خبرگزاری یونایتدپرس نوشت: رئیس دانشگاه ایالتی اوهایو با ابراز تاسف از وقوع چنین جرائمی گفت: عدم رسیدگی این مرکز آموزشی به ادعاهای مطرح شده در این‌باره و پیشگیری از تکرار آن غیر قابل پذیرش است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک