کد خبر 454100
۱۳۹۸/۰۵/۰۶ ۱۲:۵۳

مرغ در ارومیه کمیاب شد / عرضه فقط با کارت ملی!

ساعت 24- نائب رئیس اتحادیه مواد پروتئینی ،گوشت و مرغ ارومیه با اشاره به کمبود کشتار مرغ در این شهر گفت: ۵۰ درصد از مرغ موجود در بازار به صورت قاچاق عرضه می شود.
کریم عرب باغی افزود: ۵۰ درصد مرغ موجود در بازار ارومیه که با قیمت ۱۸ هزار تومان عرضه می شود قاچاق است.

عرب باغی با اشاره به افزایش قیمت سرسام آور مرغ در روزهای اخیر و عرضه مرغ تنها با ارائه کارت ملی در برخی فروشگاه ها تصریح کرد: به دلیل کمبود کشتار قیمت مرغ در بازار ارومیه ۱۲هزار و ۹۰۰تومان است.

وی درخصوص علت افزایش قیمت مرغ نیز خاطر نشان کرد: کمبود جوجه یک روزه و عدم عرضه آن به مرغداری ها، افزایش قیمت جوجه یک روزه و مقرون به صرفه نبودن آن برای مرغداری ها علت اصلی افزایش قیمت مرغ و کمبود آن در بازار است.

نائب رئیس اتحادیه مواد پروتینی ،گوشت و مرغ ارومیه با بیان اینکه در صورت تایید مجوز عرضه مرغ یخ زده به بازار کمبود موجود جبران می شود یاد آورشد: پیش بینی می شود تا ۱۰ روز آینده قیمت مرغ کاهش یابد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک