کد خبر 455556
۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۱۰:۰۷

قیمت نفت دیشب ۳ درصد سقوط کرد اما ۱ درصد بازگشت

ساعت 24-قیمت نفت با تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و چین و وحشت از کاهش تقاضای جهانی برای نفت، در معاملات دیشب ۳ درصد سقوط کرد، اما در آغاز معاملات امروز با ۱ درصد جهش مواجه شد.
به گزارش رویترز، با تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و چین و وحشت از کاهش تقاضای جهانی برای نفت، قیمت‌های نفت دوشنبه شب ۳ درصد سقوط کرد، اما در آغاز معاملات امروز صبح با ۱ درصد جهش مواجه شد.

دیشب قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال، ۲.۰۸ دلار یا ۳.۳۶ درصد سقوط کرد و زیر ۶۰ دلار و در ۵۹.۸۱ دلار بسته شد. اما امروز ، سه‌شنبه، تا ساعت ۹:۵۹ به وقت تهران، این شاخص با ۶۲ سنت یا ۱.۰۴ درصد جهش، به ۶۰.۴۳ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام آمریکا، دیشب ۹۷ سنت یا ۱.۷۴ درصد سقوط کرد و در ۵۴.۶۹ دلار بسته شد. اما امروز تا ساعت ۱۰:۰۰ به وقت تهران، این شاخص ۵۸ سنت یا ۱.۰۶ درصد جهش کرد و به ۵۵.۲۷ دلار رسید.

این در حالی است که در هفته منتهی به ۲ آگوست، ذخایر انبارهای مرکز کوشینگ اوکلاهاما ۲.۴ میلیون بشکه کاهش یافته است. فاصله قیمت نفت خام آمریکا و برنت به ۵.۱۵ دلار در هر بشکه کاهش یافته است که کمترین میزان آن از جولای ۲۰۱۸ تا کنون است.

علت اصلی سقوط قیمت نفت اعلام تعرفه‌های جدید ترامپ بر ضد چین در روز پنج‌شنبه و وحشت از تشدید جنگ تجاری و در نتیجه کاهش رشد اقتصادی جهان و تقاضای نفت است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک