کد خبر 46929
۱۳۹۳/۱۱/۱۸ ۱۵:۱۵

تجلیل وزارت ارشاد از رضا عنایتی

ساعت 24- سازمان لیگ فوتبال ایران با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قصد دارد از حرکت ارزشمند رضا عنایتی در بازی با سپاهان قدردانی کند.
سازمان لیگ فوتبال و وزارت ارشاد به پاس قدردانی از حرکت ارزشمند رضا عنایتی، بازیکن تیم فوتبال استقلال بعد از به ثمر رساندن گل در مسابقه استقلال - سپاهان که پیراهن خود را با نام مبارک پیامبر خوبی‌ها، حضرت محمد مصطفی (ص) مزین کرده بود، قبل از مسابقه دو تیم فوتبال استقلال – پیکان تجلیل به عمل آورد. در همین زمینه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیانیه ای صادر كرده است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ، متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

امروز عشق به محمد (ص) یعنی عشق به زیبایی ها، احترام به انسانیت، دعوت مردم به صلح و رحمت و همزیستی مسالمت آمیز.

پا به پای آزادگان جهان و مسلمانان، هنرمندان، دانشمندان و ورزشکاران، عشق و ارادت خود را به آستان مقدس محمد پیامبر صلح و رحمت ابراز می دارند.

معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اقدام عاشقانه غلامرضا عنایتی در ابراز ارادت خود و جامعه فوتبال به حضرت محمد (ص) در دیدار تیم استقلال با سپاهان حمایت نموده و آن را ارج می نهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک