کد خبر 479035
۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۲۰:۰۳

ناآرامی و آشوب به بغداد بازگشت

ساعت24-منابع عراقی از زخمی شدن 100 نفر در درگیری نیروهای امنیتی و معترضان و شنیده شدن صدای تیراندازی در بغداد خبر دادند.
style="text-align:justify"> بغداد عصر امروز (دوشنبه) شاهد درگیری تظاهرات‌کنندگان و نیروهای امنیتی در چند نقطه این شهر بوده است.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «السومریه نیوز»، این درگیری‌ها که از عصر دیروز آغاز شد و همچنان ادامه دارد، در جاده «محمد القاسم» و دو میدان «الکیلانی» و «الطیران» در مرکز بغداد صورت گرفته است.

منابع امنیتی عراق می‌گویند که ۱۰۰ نفر در بغداد طی روزهای یکشنبه و دوشنبه زخمی و مصدوم شدند که از این میان، ۱۷ نفر از نیروهای امنیتی هستند.

از سوی دیگر، شبکه خبری «المیادین» گزارش داد که پایتخت عراق عصر روز دوشنبه شاهد تیراندازی گسترده بوده است.

در همین ارتباط، خبرگزاری «رویترز» مدعی شد که امروز دو نفر از معترضان در درگیری با نیروهای امنیتی عراق کشته شدند.

دیشب هم سه انفجار تروریستی در بغداد به وقوع پیوست که در پی آن شش نفر از شهروندان عراقی زخمی و روانه بیمارستان شدند.

اعتراضات در بغداد که پس از پایان مهلت قانونی برای مأمور کردن نخست‌وزیر جدید شدت پیدا کرده، اکنون در حالی ادامه دارد که به گفته منابع دیپلماتیک عراق، قرار است نخست‌وزیر این کشور امشب و یا فردا معرفی و جایگزین عادل عبدالمهدی شود.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک