کد خبر 480573
۱۳۹۸/۱۱/۱۱ ۲۰:۴۵

مصدومیت ۱۴ گردشگر در سقوط مینی بوس به دره ای در ماسال گیلان

ساعت24 -سقوط یک دستگاه مینی بوس گردشگران به دره ای در ماسال گیلان منجر به مجروح شدن ۱۴ نفر از مسافران شد.
مصدومیت ۱۴ گردشگر در سقوط مینی بوس به دره ای در ماسال گیلان
رئیس اورژانس ماسال با تایید این خبر افزود : یک دستگاه مینی بوس گردشگری حوالی ساعت ۱۲ امروز با ۲۰ مسافر یک تور گردشگری رشت در نزدیکی منطقه ییلاقی سورکوم ماسال از مسیر اصلی منحرف شده و به دره سقوط کرد .
رضا عاشوری افزود : ۱۴نفر از مصدومان حادثه توسط ۵ دستگاه خودرو آمبولانس اورژانس ماسال، ضیابر و گوراب زرمیخ به بیمارستانهای ماسال و صومعه سرا منتقل شدند.

وی افزود : وضعیت دو نفر از مصدومان بحرانی بود اما مابقی سرپایی تحت مداوا قرار گرفتند.

رئیس هلال احمر شهرستان ماسال هم در رابطه با این حادثه گفت : بلافاصله با اعلام حادثه ، تیم های امدادی هلال احمر به محل اعزام شدند.

کیومرث صادقی افزود : حمل مصدومان از دره به سختی انجام گرفت و این عملیات توسط هلال احمر شهرستان های ماسال و صومعه سرا و مشارکت اورژانس ها ی دو شهرستان انجام شد.

شهرستان ماسال با دو بخش مرکزی و شاندرمن، در ۴۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک