کد خبر 481218
۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۲:۲۲

دیدار محمود عباس با نماینده روسیه در سوریه

ساعت 24 -رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (سه شنبه) با فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه به سوریه دیدار و او را در جریان آخرین تحولات اراضی فلسطین اوضاع پس از اعلام طرح معامله قرن توسط رئیس جمهوری آمریکا قرار داد.
style="text-align:justify">به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با الکساندر لاورنتیف، فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه به سوریه دیدار کرد. در این دیدار عباس از موضع روسیه در حمایت از حقوق ملت فلسطین به ویژه درباره طرح معامله قرن قدردانی کرده و بر لزوم پایبندی به اصول بین‌المللی براساس راه‌کار تشکیل دو کشوری به عنوان راه‌حل مسأله فلسطین تأکید کرد.

لاورنتیف نیز اعلام کرد، روسیه از حل مسأله فلسطین براساس راه‌کار تشکیل دو کشوری و اجرای قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی حمایت می‌کند و طرح معامله قرنی که آمریکا اعلام کرده، قابل اجرا نیست.

اخیرا دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا طرح حل و فصل اختلاف میان فلسطین و رژیم صهیونیستی معروف به "معامله قرن" را با حضور مسؤولان دولت آمریکا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سفرای عمان، امارات و بحرین اعلام کرد. براساس این تمامی قدس اشغالی پایتخت رژیم صهیونیستی و بخش‌های کوچکی از شرق آن پایتخت کشور فلسطین است و علاوه بر آن حاکمیت غور اردن و شهرک‌ها در کرانه باختری برعهده رژیم صهیونیستی است.

طرحی که با مخالفت و انتقادات شدید در سطح بین‌المللی و در میان کشورهای عرب روبرو شد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک