کد خبر 48514
۱۳۹۳/۱۱/۲۷ ۰۹:۴۶

فرانسه صحنه اعتراضات مردمی

ساعت24- مردم فرانسه علیه سیاستهای ریاضت اقتصادی اروپایی تظاهرات کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، روز گذشته خیابانهای پاریس پایتخت فرانسه شاهد برپایی تظاهرات بود.

هزاران نفر در این تظاهرات شرکت داشتند که در اعتراض به سیاستهای ریاضت اقتصادی بود. در سه سال گذشته ، فرانسه بدترین سالهای اقتصادی اش را از سه سال پیش تاکنون تجربه کرده است.

باوجود این، فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه بر اجرای سیاستهای ریاضت اقتصادی تاکید دارد. مردم فرانسه می گویند این سیاستها سبب شده است فاجعه اقتصادی برای اروپا پیش بیاید. البته اولاند سعی می کند در دعواهای مالی اروپا، نقش پلیس خوب را بازی می کند . این درحالی است که آلمان نقش پلیس بد را در این معرکه بازی می کند.

درواقع، اولاند سیاستهای مبهمی در این حوزه دارد که یک روز به سمت آلمان و روز دیگر به کشورهای قربانی سیاستهای ریاضت اقتصادی گرایش پیدا می کند. مردم فرانسه خواهان تغییر این رویکرد هستند.

یکی از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت:« اولاند باید از اینکه بخواهد با دو طرف میدان بازی کند، دست بکشد. او یک روز در کنار آنگلا مرکل صدراعظم آلمان قرار می گیرد و روز دیگر حرفهای خوبی خطاب به مردم یونان می زند. دو روز بعد، بازهم اولاند از پشت به یونانی ها خنجر می زند. اولاند جرات ندارد درمقابل آلمان بایستد.»

یکی دیگر از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت:« من خودم یونانی هستم. وضع مردم یونان بسیار بد است. ما حق داریم از زندگی توام با عزت و کرامت برخوردار باشیم. ما باید غذا داشته باشیم. ما باید در زمستان، خانه گرم داشته باشیم. فکر نمی کنم کسی در اروپا نقش مثبتی درباره یونان ایفا کند. بی تردید، فرانسوا اولاند نیز در همین رده قرار می گیرد.»

اقتصاد آلمان در وضع بسیار بدی است و اقتصاددانها درباره سیاستهای مالی و اقتصادی اتحادیه اروپا درباره یونان هشدار می دهند. گفته می شود اگر یونان بخواهد سیاستهای ریاضت اقتصادی شدیدتر را به اجرا بگذارد در لبه پرتگاه بدتری قرار می گیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک