کد خبر 48893
۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۲۱

"پاییز" در اواخر هفته دو اجرایی است

ساعت24- نمایش "پاییز" پنجشنبه و جمعه هفته جاری با دو اجرا میزبان مخاطبان است.
جدیدترین اثر نادر برهانی مرند که از روز یکشنبه ۱۹ بهمن در تماشاخانه ایرانشهر با استقبال مخاطبان به روی صحنه رفته است، در هفته دوم اجرا نیز دو اجرایی شد.

این نمایش که هر روز به جز شنبه‌ها ساعت ۱۹:۳۰ در سالن استاد ناظر زاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر در حال اجراست، پنجشنبه ۳۰ بهمن و جمعه ۱ اسفند اجرای فوق‌العاده ساعت ۲۱:۳۰ هم خواهد داشت.

همچنین این نمایش روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هر هفته با تخفیف ۴۰% میزبان دانشجویان خواهد بود.

نادر برهانی مرند، نویسنده و کارگردان اثر در رابطه با نمایش می‌گوید: "پاییز قصه‌ی جدایی دو برادر را روایت می‌کند که هر کدام اندیشه‌ی خود را دارند. یکی اهل جبهه ست و جامانده دوکوهه و اما دیگری نگاهی متفاوت دارد. با این همه هر دو برادر تنها و دل شکسته و زخم خورده‌اند. این دو با تمام اختلاف و آرمان‌های متفاوت برادرند و خزان یکی پرپر شدن دیگریست،آنها جزیره‌های دورافتاده‌ایی نیستند که بدون کمک هم بتوانند به هستی شان ادامه دهند و نیاز به یاری یکدیگر نداشته باشند. مخصوصا هنگامی که پای آبروی خانه و ناموس در میان باشد. در پاییز، جنگ، بهانه‌ایی می‌شود تا زندگی خانواده‌یی در دهه هشتاد بررسی شود."

"پائیز" در بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر (سال ۸۱) موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی(نادر برهانی مرند)، بهترین متن(نادر برهانی مرند) و بهترین بازیگری مرد(امیر جعفری) شده است.

امیر جعفری، ناهید مسلمی، احمد کاوری، ستاره پسیانی و بهرام افشاری بازیگران این نمایش ۸۰ دقیقه‌ای هستند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک