کد خبر 49023
۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۱:۱۶

حاشیه‌های جلسه علنی دیروز مجلس

ساعت24-نشست علنی مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال ۹۴، دیروز نیز در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد. در شرایطی که روز دوشنبه بنا به گفته حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد جلسه عصر برای برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق لغو شده بود، این جلسه نیز برگزار نشد و دیروز هیات رئیسه تصمیم گرفت تا پایان بررسی بودجه جلسات هر روز به صورت دو شیفته برگزار شود.
از جمله اين که حميد رسايي كه روز دوشنبه خبر توقيف نشريه او منتشر شد ديروز با عصبانيت زيادي وقت خود را در گعده‌هاي دوستانه با همفكران خود در مجلس صرف كرد. پس از اينكه رسايي با زاكاني، حداد عادل، حسينيان و نبويان دقايقي گفتگو كرد ابوترابي به سمت او رفت و دستش را گرفت و در بخش خلوت‌تري از صحن در كنار يكديگر نشسته و دقايقي گفتگو كردند.در اين جلسه، نادر ‌ور نماينده مردم اروميه كه بر تصويب پيشنهادات خود اصرار زيادي دارد در جريان راي‌گيري براي پيشنهادي كه ارائه كرده بود نمايندگان را در آغوش كشيده و به سمت صندلي‌هايشان هدايت مي‌كرد. زماني كه قاضي‌پور صحبت خود را به عنوان پيشنهاد دهنده آغاز كرد رياست در اختيار حجت‌الاسلام‌ابوترابي بود. اما در اواسط صحبت‌هاي او لاريجاني وارد صحن شد و اداره جلسه را بر عهده گرفت. قاضي‌پور به لاريجاني خوش آمد گفت و عنوان كرد كه اميدوارم با آمدن شما اوضاع بهتر شود.
مشاركت كم نمايندگان در راي‌گيري‌ها هم اعتراض‌هاي متفاوتي را از سوي هيات رئيسه مجلس به دنبال داشت. در جريان راي گيري يكي از مواد مورد بررسي جلسه ديروز، علي لاريجاني در تذكري به حسن كامران نماينده اصفهان با لحني آميخته به شوخي گفت: لطفا اين‌قدر صحبت نكنيد و حواستان به جلسه باشد. شما مدام در حال صحبت كردن با خانمتان هستيد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک