کد خبر 491829
۱۳۹۹/۰۲/۰۳ ۰۶:۵۷

ازدواج قزوینیها در سال گذشته ۴ درصد کاهش یافت

ساعت24 -مدیرکل ثبت احوال استان قزوین گفت: سال قبل ۷ هزار و ۹۰۷ واقعه ازدواج در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق استان ثبت شد که در مقایسه با سالقبل از آن 4 درصد کاهش داشت.
ازدواج قزوینیها در سال گذشته ۴ درصد کاهش یافت
حسن وفایی دیلمی با بیان اینکه در سال گذشته نرخ رشد ازدواج در بیشتر مناطق و استان‌های کشور کاهشی بود، اظهار داشت: در سال گذشته ۷ هزار و ۹۰۷ واقعه ازدواج در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق استان قزوین ثبت شده که در مقایسه با سال ۱۳۹۷ که ۸ هزار و ۲۳۳ واقعه ازدواج در آن ثبت شده بود، شاهد کاهش ۴ درصدی ازدواج‌ها بودیم.

وی افزود: همچنین در سال قبل ۲ هزار و ۸۸۲ واقعه طلاق در استان قزوین به ثبت رسیده که در مقایسه با سال قبل از آن که ۲ هزار و ۸۶۰ واقعه طلاق داشتیم، میزان طلاق ۵ درصد افزایش داشت.

وفایی دیلمی در ادامه با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی میزان تولد قزوینی‌ها در سال گذشته در مقایسه با سال ماقبل عنوان کرد: در زمینه مرگ و میر هم ۶ هزار و ۲۶۹ مورد واقعه فوت در استان ثبت شد که در قیاس با سال ۹۷ که ۵ هزار و ۹۹۹ واقعه فوت شد، شاهد افزایش ۵/۴ درصدی میزان مرگ و میر در استان قزوین بودیم.

۹۱ درصد جمعیت استان قزوین کارت هوشمند ملی دریافت کرده‌اند

مدیرکل ثبت احوال استان قزوین تصریح کرد: همه افراد بالای ۱۵ سال باید برای گرفتن کارت هوشمند ملی اقدام کنند که تاکنون از جمعیت یک میلیون و ۳ هزار و ۲۱۰ نفری واجد شرایط در استان قزوین ۹۱ درصد آنها کارت هوشمند ملی دریافت کرده و ۹ درصد هنوز موفق به دریافت این کارت نشده‌اند.

وفایی دیلمی اضافه کرد: انتظار داریم با پایان موج بیماری کرونا روند اعطای کارت هوشمند ملی به سایر هم استانی‌ها ادامه پیدا کند و تا پایان سال جاری همه ساکنان استان قزوین موفق به دریافت این کارت شوند.

منبع:مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک