کد خبر 493774
۱۳۹۹/۰۲/۱۵ ۱۹:۴۱

محور هراز تا بامداد چهارشنبه مسدود شد

ساعت 24-فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران از مسدود شدن جاده هراز به علت عملیات راه‌سازی در استان مازندران به مدت ۲ روز خبر داد.
style="text-align:justify"> فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران از مسدود شدن جاده هراز به علت عملیات راه‌سازی در استان مازندران به مدت ۲ روز خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی، با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در خروجی پایتخت اظهار داشت: هم اکنون حجم بار ترافیکی در شرق استان تهران رو به افزایش است.

وی بیان کرد: محور هراز به علت تعمیرات و عملیات راه‌سازی در استان مازندران از ساعت 21 امشب تا 5 بامداد روز چهارشنبه 17 اردیبهشت‌ماه مسدود است، بنابراین هموطنان باید برای ادامه سفر از مسیرهای جایگزین کندوان و فیروزکوه به استان‌های شمالی استفاده کنند.

فرمانده ویژه پلیس راه شرق استان تهران همچنین افزود: برابر تصویرهای دریافتی از دوربین‌های پلیس، ترافیک در تمامی محورهای شرق استان تهران اعم از فیروزکوه، آزادراه حرم تا حرم و محور امام رضا(ع) نیمه سنگین و دارای بار ترافیکی رو به افزایش است.

سرهنگ محبی در پایان خاطرنشان کرد: هموطنان از سفرهای غیرضروری اجتناب کرده و در صورت الزام بودن سفر با رعایت نکات ایمنی از عجله و شتاب پرهیز کرده و جوانب احتیاط را در نظر بگیرند.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک