کد خبر 495764
۱۳۹۹/۰۲/۲۹ ۰۷:۱۹

کشف لاستیک های قاچاق در لنگرود گیلان

ساعت24 -فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۶۰ حلقه لاستیک قاچاق خودروهای سنگین به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در شهرستان لنگرود خبر داد.
کشف لاستیک های قاچاق در لنگرود گیلان
سردار عزیزاله ملکی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ماموران کلانتری ۱۱ شهرستان لنگرود در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت‌زنی به یک دستگاه کامیون باری مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
وی تصریح کرد: در بازرسی از این کامیون ۶۰ حلقه انواع لاستیک خارجی قاچاق مربوط به خودروهای سنگین کشف شد.
وی با اشاره به اینکه در این رابطه متهم ۵۸ ساله دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد، بیان داشت: کارشناسان ارزش این لاستیک‌ها را یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.
فرمانده انتظامی استان گیلان ورود اقلام و کالاهای قاچاق بی‌کیفیت را ضربه‌ ای مهلک برای کسب و کار و اقتصاد داخلی دانست و خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان برای تامین امنیت اقتصادی با قاچاق مقابله می کند.

شهرستان لنگرود با سه بخش مرکزی، کومله و اتاقور در ۶۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک