کد خبر 495862
۱۳۹۹/۰۲/۲۹ ۱۳:۵۴

درگیری میان جوانان و پلیس فرانسه در حاشیه «پاریس»

ساعت24-در ادامه اعتراض به رفتارهای خشونت‌آمیز پلیس، گروهی از جوانان فرانسه با نیروهای پلیس در پایتخت این کشور درگیر شدند.
در ادامه اعتراضات مردم فرانسه به رفتارهای تبعیض‌آمیز و خشونت‌بار نیروهای پلیس، ساعات اولیه امروز (دوشنبه)، جوانان فرانسوی با نیروهای پلیس در مناطق حاشیه‌نشین «پاریس»، درگیر شدند.

طبق گزارش روزنامه «لو پاریزین»، درگیری صبح امروز بعد از مرگ یک جوان فرانسوی در حادثه برخورد موتورسیکلت با خودروی پلیس رخ داد و آنطور که ساکنان محلی می‌گویند، پلیس عمداً عامل مرگ این جوان بوده‌ است.

درگیری میان جوانان معترض فرانسوی و نیروهای پلیس در «آرژانتوی» در حومه شمالی پاریس، در ادامه اعتراضات مردم حاشیه‌نشین پاریس به قوانین سرسختانه قرنطینه مرتبط با کرونا صورت گرفته است.

بنا به گزارش یورونیوز، از زمان آغاز قرنطینه عمومی در فرانسه، گزارش‌های متعددی از برخورد تند پلیس با ناقضان قوانین قرنطینه در مناطق حاشیه‌ای منتشر شده است. منتقدان دولت فرانسه، پلیس را به اعمال استاندارد دوگانه در این ماجرا متهم می‌کنند.

ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، گروهی از پلیس‌‌های ضدشورش را در حال حرکت به سمت مجتمع‌های مسکونی نشان می‌دهد و جوانان معترض نیز سطل‌های زباله را به آتش کشیدند و پلیس نیز به سمت معترضان گاز اشک آور پرتاب کرد.

دوستان «سابری چوبی» جوان 18 ساله متوفی می‌گویند که مرگ وی بر اثر برخورد موتورسیکلت وی با یک خودروی پلیس صورت گرفته است.

مقام‌های اداره پلیس پاریس به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره این رخداد پاسخ ندادند.

ماه گذشته میلادی نیز درگیری‌های متعددی در حاشیه‌های پاریس در اعتراض به رفتارهای خشونت‌‌بار پلیس فرانسه صورت گرفت.

نابرابری‌های اقتصادی و رفتارهای خشونت‌آمیز پلیس اغلب به بروز خشم ساکنان مناطق حاشیه‌نشین فرانسه با تراکم جمعیتی بالا می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک