کد خبر 499010
۱۳۹۹/۰۳/۲۰ ۱۷:۱۰

مسی می تواند برابر مایورکا بازی کند

ساعت24-مهاجم بارسلونا مشکلی برای حضور در دیدار برابر مایورکا ندارد.
به نقل از بی ساکر، همه چیز در تمرینات بارسلونا مطابق انتظار پیش می رود. پس از این که لیونل مسی و نلسون سمدو دیروز (دوشنبه) با گروه تمرین کردند امروز (سه‌شنبه) هم بدون مشکلی در کنار دیگر بازیکنان کار کردند.

کاپیتان بارسلونا در تمرینات نشان داد که کاملا بهبود یافته است و دیگر از لحاظ کشیدگی عضلانی مشکلی ندارد. این آسیب دیدگی موجب شده بود پنج روز به تنهایی تمرین کند.

ستاره آرژانتینی خیلی فعال بود و با اشتیاق تمرین می کرد. وضعیت این بازیکن به شکلی است که می تواند در دیدار برابر مایورکا به میدان برود.

این بهترین خبر برای کیکه ستین محسوب می شود که چند روز پیش ترس از دست دادن ستاره اش را در شروع مجدد لالیگا داشت. اکنون این ترس از بین رفته است.

لالیگا از بامداد جمعه با داربی سویا و رئال بتیس آغاز می شود. بارسلونا دو روز بعد یعنی بامداد یکشنبه به مصاف مایورکا می رود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک