کد خبر 500861
۱۳۹۹/۰۴/۰۲ ۲۱:۳۳

آمریکا به دنبال کناره گیری بشار اسد نیست

ساعت 24 -یک مقام آمریکایی اعلام کرده است که کشورش نمی‌خواهد که بشاراسد از مقام خود استعفا دهد، بلکه می‌خواهد که او رفتارش را تغییر دهد.
style="text-align: justify;">به گزارش اسپوتنیک، «جیمز جفری»، نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه اعلام کرده که کشورش نمی‌خواهد بشاراسد از مقام خود استعفا دهد، بلکه می‌خواهد که او رفتارش را تغییر دهد.

جفری در این ارتباط گفت: ما به دنبال پیروزی کامل نیستیم. ما نمی گوئیم اسد باید برود. ما می گوئیم که اسد یا هرکسی که مسئولیت آن حکومت را دارد، باید رفتارش را تغییر دهد.

به گفته نماینده آمریکا، واشنگتن حامی صرف «تغییر رژیم» در کشورهای خاورمیانه نیست و این برعهده مردم سوریه است که انتخاب کنند که چه کسی هدایت کشورشان را برعهده بگیرد.

این دیپلمات آمریکایی این را نیز افزوده است که موضوع عقب نشینی و خروج نیروهای آمریکایی از سوریه در حال حاضر در دستور کار قرار ندارد، در حالی که در نهایت خروج از سوریه انجام خواهد شد.

به گفته جفری، آمریکا شمال شرق سوریه و بویژه پایگاه تنف را ترک نکرده است.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک